Hogyan lettem rajztanárból szépségművész?

Gyerekkorom óta életem meghatározó eleme a művészet, a szépség vizuális megfogalmazása. Az erős esztétikai érzékem és a közel 25 évnyi rajzos múltam irányította eddig is utamat és ez vezetett el ide is, ahol most állok. 2021-ben sorsfordító döntést hoztam: nagyot váltok, és sminktetováló kozmetikus leszek.

Ezek előtt vászonra és fa táblákra alkothattam valami szépet, de miután alaposan megismertem a bőr működését és felépítését, megtapasztaltam a professzionális kozmetikumok jótékony hatását. Mivel megélhettem azt, hogy a szaktudásommal másokon is tudok segíteni, nem volt kérdés, hogy az arc szépségének művésze szeretnék lenni.

Hamar rájöttem, hogy a kozmetika és a sminktetoválás mind tartalmazza azokat az értékeket, amelyekkel maximálisan tudok azonosulni és az én életemet is meghatározzák:
o Szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni
o Szeretek segíteni másokon
o Szeretek maradandót alkotni
o és imádom ha szebbé varázsolhatom a környezetemet.

 

 

Kevés az időd magadra?

3 gyermekes anyukaként, nagyon jól tudom, hogy nehéz elegendő időt fordítani magunkra a hétköznapokban, ezért szeretném Neked is megmutatni, hogyan tudod rövid idő alatt az arcod szépségét kiemelni. Minimális, a bőrtípusodnak megfelelő rutinnal (nem kell egy polcnyi terméket felhalmoznod) és egy jól megtervezett tartós sminkkel végre Te is mindig úgy nézhetsz tükörbe, mintha minden reggel órákat töltenél a fürdőszobában.

Nálam ezek várnak: Figyelmesség. Igényesség. Nyugalom.

Kertvárosi privát szalonomban csak a lágy zene és a madarak csicsergése kísérheti szépülésed. Nálam megnyomhatod az OFF gombot. Itt csak Te vagy és én, nincs várakozó vendég és nincs háttérzaj. Az arcodat szépséggel a lelkedet, nyugalommal töltöm fel.